Open vacancy Mikkelin kaupunki

Tuotantosuunnittelijan työsopimussuhteinen tehtävä

Mikkelin kaupunkiMikkelin kaupunki, Konsernipalvelut, Ruoka- ja puhtauspalvelutMikkeli
Työavain: 
124900
Hakuaika päättyy: 
2.4.2017 23.59
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa, henkilöstöravintoloissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella.

Toimintamme kantavina arvoina ovat suomalaisuus ja Etelä-Savon elinvoimaisuus sekä ekologisuus. Nämä arvot näkyvät jokapäiväisessä toiminnassa mm. elintarvikevalinnoissa ja ekologisissa, ympäristön hyvinvoinnin huomioivissa siivousmenetelmissä. Tavoitteenamme on olla luotettava, kustannustehokas palveluiden tuottaja ja asiakkaan kumppani nyt ja tulevaisuudessa.

Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 150 ruoka- ja puhtausalan koulutettua ammattilaista yhteensä lähes sadassa eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat. Päivittäin tarjoamme noin 8 300 lounas- ja päivällisateriaa 46 eri keittiössä ja vastaamme yhteensä 140 000 m2 siivouksesta.

Haemme nyt innovatiivista ja suurkeittiömaailmassa jo kannuksiaan kerännyttä tuotantosuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2017 alkaen. Alan ammattilaisena koet asiakkaidemme tyytyväisyyden sydämen asiaksi kustannustehokkuutta unohtamatta. Työtehtäviisi sisältyy päävastuu ruokalistojen suunnittelusta eri asiakassegmenteille sekä niihin liittyvän reseptiikan ylläpito. Hallitset keskuskeittiön eri tuotantoprosessit ja sinulla on vahva tuotetuntemus elintarvikkeista. Tehtävässäsi toimit Jamix-tuotannonohjausjärjestelmän pääkäyttäjänä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää Jamix-tuotannonohjausjärjestelmän syvää osaamista, tuotekehittäjän kykyjä ja hankintaosaamista. Tarvitset työssäsi myös hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja. Johtoryhmän jäsenenä olet vahvasti mukana kehittämässä ruoka- ja puhtauspalveluiden toimintaa vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulu- tai opistoasteinen tutkinto ja suurkeittiötuntemus.

Tehtävään valitulla on 6 kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset ja kelpoisuuden osoittava todistus.

Organisaation kuvaus

Mikkeli on virkeä lähes 55 000 asukkaan kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan rannalla, parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mikkelissä on mahdollisuus asua modernissa mutta perinteikkäässä kaupunkiympäristössä tai maaseudun rauhassa. Mikkelin kaupunki tarjoaa ison työnantajan edut ja kehittymismahdollisuudet sekä kannustavan työilmapiirin. Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Palvelujohtaja Mia Hassinen
p. 044 794 2262
mia.hassinen(at)mikkeli.fi

Tekninen tuki hakemuksen jättämiseen
p. 020 610 9527 (ma-pe klo 7-15)