Open vacancy KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Asumisyksikön palveluesimies

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymäVarsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työ- ja päivätoiminta, Asumisyksiköt, Pajukujan asyLaitila
Työavain: 
125315
Hakuaika päättyy: 
27.1.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.2.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haussa palveluesimiehen virka Pajukujan asumisyksikössä.

Pajukujan asumisyksikkö tarjoaa pysyvän ja turvallisen kodin 15 vaikeasti tai keskivaikeasti kehitysvammaiselle nuorella ja aikuiselle. Vuonna 2014 valmistuneissa tiloissa on huomioitu esteettömyys ikääntymisen mukanaan tuomien apuvälineiden lisääntyessä. Teollisuustien asumisyksikkö tarjoaa yhteiskuntaan integroitua asumista keskustan tuntumassa sijaitsevissa kerrostalo-osakkeissa viidelle asiakkaalle.

Ensisijaisesti sähköinen hakemus kuntarekryn kautta.
Mahdolliset kirjalliset hakemukset: Myllyojantie 2, 21520 Naskarla, (kuoreen merkintä: Hakuavain 125315 , Pajukujan asumisyksikkö, palveluesimies)

Organisaation kuvaus
Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä KTO- kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on vammaisten erityisasiantuntijapalveluita tarjoava kuntayhtymä. Erityisasiantuntijapalveluina kuntayhtymä järjestää mm. tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa. Palveluissamme korostuu asiakkaan oikeudet. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä. Palvelujemme järjestämisen ja tuottamisen lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat vammaiselle henkilölle oman näköisen elämän.
Yhteystiedot

palvelujohtaja Marika Metsähonkala, p. 050 511 6514