Open vacancy Arkea Oy

Työnjohtaja kunnossapidon rakennuspuolelle

Arkea OyArkea Oy, Arkea kunnossapito OyTurku
Työavain: 
125335
Hakuaika päättyy: 
12.2.2017 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Toteutamme kunnossapitoa yli tuhanteen kohteeseen Turussa ja ympäristökunnissa. Osaaminen ja ammattimaisuus yhdistettynä ystävälliseen palveluun, joustavuuteen ja tehokkuuteen ovat toimintamme kivijalat.

Haemme ammattitaitoista työnjohtajaa kunnossapitorakentamisen työnjohtoon. Työsuhde on vakituinen.

Tehtävässä huolehdit kunnossapitotöiden etenemisestä sekä vastaat työntekijöiden valvonnasta. Toimit myös yhteistyössä esimerkiksi palveluntoimittajien, tuotannon, aluevastaavien, laitetarkastajien ja muiden työnjohtajien kanssa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää aiempaa kokemusta rakennusalalta ja esimiestehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Olet vastuuntuntoinen, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on työssä välttämätön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittyä alalla. Palkkaus AVAINTES. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Odotamme hakemustasi, tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus
Arkea Kunnossapito Oy on vuonna 2016 toimintansa aloittanut kunnossapitoalan monipalveluyritys. Neljänkymmenen ammattilaisen voimin pidämme kunnossa rakennukset, koneet ja laitteistot vaalien historiallistenkin kiinteistöjen alkuperäisiä rakenteita. Mahdollistamme toimivat ja turvalliset tilat asiakkaillemme.
Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen, milla.aaltonen@arkea.fi