Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Työterveyslääkäri

Peruspalvelukuntayhtymä SelännePeruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + eshHaapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi
Työavain: 
126019
Hakuaika päättyy: 
30.7.2017 00.00
Palkka: 
KVTES;n, LS;n ja TVA;n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.7.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Selänteen työterveyshuolto tarjoaa työterveyshuollon palveluja alueemme kuntien työnantajille. Työhön sisältyy ennaltaehkäisevän työn lisäksi myös sairaanhoitoa. Työterveyslääkäri toimii yhteistyössä muiden työterveyslääkäreiden, työterveyshoitajien, työpsykologien ja työfysioterapeuttien kanssa. Työskentelyalueena tulee olemaan Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen alue. Haluamme joukkoon innostuneen, yhteistyökykyisen ja kehittämishaluisen työterveyslääkärin.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on työterveyslääkärin tutkinto. Väliaikaisesti virka voidaan täyttää myös yleislääketieteen erikoislääkärillä tai yleislääkärillä.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Hakemuksen sähköisellä hakulomakkeella www.kuntarekry,fi.
Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita 044-4456639 tai 040-1808963

www.pyhajarvi.fi www.haapajarvi.fi www.reisjarvi.fi

Organisaation kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n 16 000 asukasta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.

www.selanne.net

Yhteystiedot

Ylilääkäri Kirsi Kiukaanniemi 044-4457959 ja työterveyshuollon vastaava terveydenhoitaja Merja Rautaoja 044-4456512. Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.