Open vacancy Siuntion kunta

SAIRAANHOITAJAN TOIMI, PERUSTLTK 100/2017

Siuntion kuntaSiuntion kunta, Perusturvaosasto, Vanhuspalvelujen tulosalue, VuodeosastoCharlotta Lönnqvistintie 5Siuntio
Työavain: 
128661
Hakuaika päättyy: 
5.4.2017 15.45
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.5.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Hakuaika on pidennetty. Aikaisempia hakemuksia huomioidaan.
Etsimme Siuntion 20-paikkaiselle vuodeosastolle joukkoomme luotettavaa ja lämminhenkistä sairaanhoitajaa vakituiseen työnsuhteeseen 1.5.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on 3-vuorotyötä. Sairaanhoitajan työhön kuuluu muun muassa hoitotyön suunnittelu ja vaikuttavuuden seuranta, lääkehoidon suunnittelua ja toteutusta, hoitotoimenpiteiden ja tutkimuksien tekemistä. Sairaanhoitaja toimii tiiminsä vetäjänä, ja saa tehdä itsenäistä ja vastuullista työtä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, joustavan työvuorosuunnittelun ja hyvän työilmapiirin.

Edellytettävä koulutus ja kokemus
Pätevyysvaatimuksen perustana on laki terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä (599/1994). Muodollisen kelpoisuuden lisäksi toivomme sinulta yksilövastuista ja luovaa työotetta.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esiteltävä työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Toimessa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Lillemor Forsén, puh. 044 386 1035,
s-posti lillemor.forsen@siuntio.fi.