Open vacancy Kangasniemen kunta

Matkailuneuvoja

Kangasniemen kuntaKangasniemen kunta, Hallintopalvelut, ElinkeinopalvelutKangasniemi
Työavain: 
128680
Hakuaika päättyy: 
17.3.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.6.2017
Työn kuvaus

Kangasniemen kunta hakee kesäksi 2017 määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.-31.8.2017 reipasta ja palveluhenkistä matkailuneuvojaa. Eduksi hakijalle luetaan matkailualan koulutus.

Toivomme hakijalta:
-paikkakunnan tuntemusta
-hyviä asiakaspalvelutaitoja
-palveluhenkisyyttä
-kykyä toimia itsenäisesti
-kielitaitoa (neuvonta): englanti ja saksa, muu kielitaito luetaan eduksi

Tehtäviin kuuluvat mm. paikkakunnalle saapuvien matkailijoiden neuvonta ja opastus, päivystäminen infopisteessä myös eri tapahtumien yhteydessä sekä esitemateriaalien päivitys ja jakelu. Infopiste on avoinna myös lauantaisin heinäkuussa.

Palkkaus:
Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen (KVTES).

Hakemusten jättäminen:
Täytä hakemus liitteineen (työ- ja koulutodistukset) ensisijaisesti Kuntarekry.fi -palvelussa tai jätä kirjallinen hakemus: Kangasniemen kunta, Elinkeinotoimisto, Otto Mannisen tie 2, 51200 Kangasniemi, Kuoreen merkintä: Matkailuneuvoja viim. pe 17.3.2017 klo 15.00 mennessä.

Organisaation kuvaus
KANGASNIEMI – SE ON SE PAIKKA Kangasniemi on vireä ja elinvoimainen kunta puhtaiden vesistöjen äärellä. Paikkakuntamme sijainti kolmen kaupungin - Mikkelin, Jyväkylän ja Pieksämäen - muodostamassa kolmiossa on ihanteellinen. Maaseudun rauhasta on helppo piipahtaa nopeasti kaupunkien vilinässä. Helsinkiinkään matkaa ei ole kuin noin 250 km. Noin 6000 asukkaan kokoisessa kunnassamme on hyvä viettää vapaa-aikaansa sekä myös asua ja työskennellä. Kunnan niin yksityinen kuin julkinenkin palveluvarustus on hyvä ja laadukas. Vilkas ja monipuolinen harrastustoiminta tarjoaa tekemistä vauvasta vaariin niin kulttuuriin, liikunnan, kädentaitojen kuin monen muunkin toiminnan osalta. Etelä-Savon maakuntajärvi Puulan sekä Kyyveden vesistöt ja niitä ympäröivä luonto tarjoavat retkeilijöille mainiot mahdollisuudet luonnosta nauttimiseen ympäri vuoden. Asumiseen on Kangasniemellä monenlaisia mahdollisuuksia. Omien toiveiden ja tarpeiden mukaisen kodin voi valita joko keskustan palvelujen ääreltä tai sitten maaseudun rauhasta. Omakotitalotonttien tarjonta on runsasta ja monipuolista. Taajamassa Puulaveden ja Säynätlammen rantamaisemissa on useita ympärivuotiseen asumiseen kaavoitettuja tontteja. Lisäksi vireillä on useita kerros- ja rivitalohankkeita. Kangasniemellä kylätoiminta on vilkasta ja tonttitarjontaa sekä myytäviä kohteita on useammankin kylän alueella. Kunnan päästrategiaan kuuluu, että asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia edistetään kaikin käytettävissä olevin keinoin. Ennaltaehkäisevä työ ulottuu asukkaisiin ja asiakkaisiin kaikkina ikäkausina. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan aktiivisen työhyvinvointitoiminnan avulla. Henkilöstö on sitoutunutta ja motivoitunut toimimaan asiakkaiden hyväksi. www.kangasniemi.fi
Yhteystiedot

Lisätietoa tarvittaessa: markkinointisihteeri Paula Pylvänäinen, p. 040 779 5765, paula.pylvanainen@kangasniemi.fi