Open vacancy Raahen kaupunki

Kaavoituspäällikkö

Raahen kaupunkiRaahen kaupunki, Tekninen palvelukeskus, Kaavoitus- ja maankäyttöRaahe
Työavain: 
128854
Hakuaika päättyy: 
29.3.2017 12.00
Palkka: 
Kuntien TS:n mukaisesti
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Haemme kaupunkiimme vakinaiseen kaavoittajan virkaan

KAAVOITUSPÄÄLLIKKÖÄ

Kaavoituspäällikkö toimii johtavassa asemassa kehittämislautakunnan palvelualueella, kaavoituksen tulosyksikön päällikkönä ja raportoi 1.6.2017 alkaen kaupunginjohtajalle. Olet kaavoituksesta vastaava esittelijä sekä maankäyttö- ja rakennuslain tarkoittama kunnan kaavoittaja.

Kaavoituspäällikkönä tehtäviisi kuuluvat yleis- ja asemakaavojen ohjaaminen ja laatiminen ja muut kaavoitukseen sisältyvät suunnittelu-, selvitys- ja asiantuntijatehtävät sekä asiavalmistelu päätöksentekoa varten. Kaavoituspäällikkö johtaa 5 henkilön kaavoituksen asiantuntijaorganisaatiota, jonka tavoitteena on hoitaa kokonaisvaltaisesti maapolitiikkaa, turvaten kaupungin tarkoituksenmukaisen yhdyskuntarakenteen kasvuedellytykset sekä turvallisen, toimivan ja viihtyisän ympäristön syntymahdollisuudet.

Viran kelpoisuusehtona on teknisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemusta asemakaavojen laatimisesta ja kaavoitusprosessin hoitamisesta ja MRA:n 3 §:n mukainen kaavoittajan pätevyys. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää kehittämisotetta, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa.

Eduksi on kunnallishallinnon tuntemus, strategisen tason kaupunkisuunnittelutehtävien hallinta, kokemus toimialan esimies- ja hallintotehtävistä, aktiivinen ja näkemyksellinen kehittämisote maankäytön suunnitteluun, järjestelmällinen ja määrätietoinen työskentelytapa sekä AutoCAD -pohjaisten suunnittelusovellusten ja Facta tai vastaavien paikkatieto-ohjelmien käyttökokemus.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen teknisten sopimuksen mukaisesti. Työn aloittamisajankohdasta sovitaan erikseen.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää 29.3.2017 klo 12.00 mennessä sähköisenä www.kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Organisaation kuvaus

Raahe on Pohjois-Pohjanmaan toiseksi suurin kaupunki. Merellinen luonto ja kaunis saaristo tarjoavat erinomaiset ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Raahessa on hyvä asua, elää ja yrittää. Raahen kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

teknisen palvelukeskuksen johtaja Pasi Alatalo, pasi.alatalo@raahe.fi, puh 044 439 3543