Open vacancy Kittilän kunta

Lähihoitajan työsuhde

Kittilän kuntaKittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimiValtatie 15 Kittilä
Työavain: 
129235
Hakuaika päättyy: 
24.3.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sovitaan erikseen.
Työn kuvaus

Kittilän kunnassa/vanhus- ja vammaispalveluissa on haettavana lähihoitajan pysyvä työsuhde.

Hakijalta edellytetään lähihoitajan tutkintoa. Kokemus työskentelystä palveluasumisessa katsotaan hakijalle eduksi. Hakijan joustavuus, oma-aloitteisuus ja tiimityötaidot ovat ominaisuuksia, joita työnantaja arvostaa.

Työaika ja palkkaus ovat KVTES:n mukaisia. Työsuhde on Kittilän kuntaan, alkusijoituspaikkana on palvelutalo Metsola. Koeaika on 4 kk ja työn aloittamisajankohta sovitaan erikseen. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärinlausunto ennen työsuhteen vastaanottamista.

Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Hakemus tulee jättää 24.3.2017 klo 15 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 KITTILÄ.

Organisaation kuvaus
Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.
Yhteystiedot

Palvelutalo Metsolan vastaava hoitaja Merja Korva, puh. 0400 356 481, merja.korva(at)kittila.fi