Open vacancy Uudenkaupungin kaupunki

Terveyskeskuslääkärin sijaisuus

Uudenkaupungin kaupunkiUudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskusUusikaupunki
Työavain: 
130876
Hakuaika päättyy: 
21.4.2017 15.00
Palkka: 
Tehtäväkohtainen palkka 6185 € - 7872 €
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
4.9.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Uudenkaupungin terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Alueen väestöpohja on 23.000 asukasta.

Haemme terveyskeskuslääkärin sijaiseksi geriatria tai geriatriaan erikoistuvaa lääkäriä Uudenkaupungin terveyskeskuksen pääterveysasemalle ajalle 1.8.2017-31.3.2019. Meillä on yleislääketieteen koulutusoikeuden lisäksi geriatrian koulutusoikeudet 1,5 vuoden ajalle.

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet. Tehtäväkohtainen peruspalkka lisensiaatilla 6185 € - 7872 €/ kk lääkärin koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja kunnallisen lääkäreiden virkaehtosopimuksen mukaan. Työ tehdään ns. virka-aikana.

Organisaation kuvaus

UUSIKAUPUNKI on noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivi­sesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yh­teisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaik­kapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saa­risto alkaa jo kotioveltasi.

Sosiaali- ja terveyskeskuksen Terveyspalvelut on saanut vuonna 2011 ja 2014 SHQS-laaduntunnustuksen. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Yhteystiedot

Terveyskeskuslääkäri Marjaana Alkio puh. 0447002427 tai ota yhteyttä sähköpostilla: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi.