Open vacancy Siuntion kunta

SAIRAANHOITAJAN VIRKA, PERUSTLTK 136/2017

Siuntion kuntaSiuntion kunta, Perusturvaosasto, Vanhuspalvelujen tulosalue, KotihoitoCharlotta Lönnqvistintie 3BSiuntio
Työavain: 
130930
Hakuaika päättyy: 
5.4.2017 15.45
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Hakuaika on pidennetty. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.
Haemme Siuntioon kotihoitoon luotettavaa ja lämminhenkistä sairaanhoitajaa vakituiseen virkaan sopimuksen mukaan. Sairaanhoitajana toimit hoitotyön ammattilaisena ikäihmisten parissa ja teet tiivistä yhteistyötä kotihoidon tiimin sisällä sekä terveyskeskuksen, vuodeosaston ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Sairaanhoitajan työhön kuuluu muun muassa hoitotyön suunnittelu ja vaikuttavuuden seuranta, lääkehoidon suunnittelua ja toteutusta, hoitotoimenpiteiden ja tutkimuksien tekeminen (mm. verinäytteiden otto).
Sairaanhoitajan työhön kuuluu kotihoidon sairaanhoitajan työtehtävien lisäksi yli 65- vuotiaiden asiakkaiden omaishoidontukiin liittyvät tehtävät, kuten omaishoidettavien toimintakyvyn ja voimavarojen arviointi sekä omaishoidontukipäätösten tekeminen.

Sairaanhoitajan työ on itsenäistä ja vastuullista. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden päästä työskentelemään työyhteisöön, jossa on hyvä työilmapiiri. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Edellytettävä koulutus ja kokemus

Terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetuin lain (559/94) mukainen laillistus sekä oma ajokortti. Katsomme hakijalle eduksi kokemuksen ja näkemyksen vanhustyöstä.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esiteltävä työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Virassa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa hoivapalveluesimies Helena Auvinen, puh: 050 386 0839,
s-posti helena.auvinen@siuntio.fi