Open vacancy Sipoon kunta

Lastentarhanopettaja

Sipoon kuntaSivistysosasto, VarhaiskasvatuspalvelutSipoo
Työavain: 
130990
Hakuaika päättyy: 
31.3.2017 14.00
Palkka: 
KVTES:n mukaisesti.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Hei Sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen ja työsi kehittämisestä kiinnostunut! Koet kasvattajana lapsen oppimisen ilon yhtä tärkeäksi kuin vuorovaikutuksellisuuden hoiva- ja kasvatustyössä.

Etsimme kahta vakituista lastentarhanopettajaa vakituiseen toimeen varhaiskasvatukseen, sijoituspaikkana Nikkilän päiväkoti Sipoossa 1.8.2017 alkaen.

Sipoon kunnan varhaiskasvatuksen tavoitteina on liikunnallisen ja kielellisen kehityksen tukeminen. Liikunnan avulla annamme lapselle myönteisiä elämyksiä lähellä luontoa. Kunnan kaksikielisyys on rikkaus, joka antaa hyvän perustan kielellisten valmiuksien kehittymiselle. Lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia tuemme ja turvaamme pienryhmätoiminnan ja kasvatuskumppanuuden kautta.

Nikkilän päiväkoti sijaitsee Sipoon keskustassa, Kuntalan ja pääkirjaston läheisyydessä.
Tarjoamme mukavan työilmapiirin kaksikielisessä talossa. Päiväkodissa on kaksi suomenkielistä ja kaksi ruotsinkielistä lapsiryhmää. Tavoitteenamme on sujuva yhteistyö kieliryhmien yli ja lasten tutustuttaminen kummankin kulttuurin erityispiirteisiin.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät annetun lain (272/2005) 7 §:n mukaisesti; edellytyksenä on vähintään lastentarhanopettajan tutkinto tai yliopistollisen kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lastentarhanopettajan koulutus; varhaiskasvatus) tai sosiaalikasvattajan, sosiaalialan ohjaajan tai sosionomin (AMK) tutkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet opinnot yhteensä 60 opintopisteen laajuisina.

Edellytämme hyvää kirjallista ja suullista suomenkielen taitoa, toisen kotimaisen kielen ymmärtäminen on eduksi. Toivomme sinun olevan joustava ja sosiaalinen ja tulevan hyvin toimeen sekä lasten että aikuisten kanssa. Arvostamme aikaisempaa alan työkokemusta ja positiivista mieltä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Hakemukset pyydetään jättämään alla olevan linkin kautta 31.3.2017 klo 14.00 mennessä.

Valitun henkilön on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa päiväkodin hallinnollinen johtaja Barbro Viileinen, puh. 09-2353 7510, barbro.viileinen(at)sipoo.fi