Open vacancy Sipoon kunta

Johtava kirjastonhoitaja

Sipoon kuntaSivistysosasto, Kulttuuri ja vapaa-aika Sipoo
Työavain: 
131310
Hakuaika päättyy: 
28.3.2017 16.00
Palkka: 
KVTESn mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.5.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Söderkullan kirjasto on viihtyisä ja dynaaminen lähikirjasto hyvien kulkuyhteyksien päässä kasvavassa Etelä-Sipoossa. Kirjastossa järjestetään tapahtumia kaiken ikäisille ja yhteistyö koulujen ja päiväkotien kanssa on vilkasta ja paikalliset lapset ja nuoret viettävät kirjastossa paljon aikaa. Söderkullan kirjasto on marraskuusta 2015 lähtien ollut myös omatoimikirjasto.

Sipoon kunnan kulttuuri ja vapaa-ajan palvelut hakee nyt
johtavaa kirjastonhoitajaa Söderkullan kirjastoon vakinaiseen toimeen 1.5.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu toimia lähikirjaston henkilökunnan tiiminvetäjänä ja vastata asiakaspalvelun sujumisesta. Yhteistyö Nikkilän pääkirjaston ja Söderkullan kirjaston välillä on tiivistä. Toivomme sinulta itsenäistä, idearikasta ja innostavaa otetta, sillä saat olla mukana kehittämässä koko kunnan kirjastopalvelua yhdessä kirjastopalvelupäällikön, pääkirjaston johtavan kirjastonhoitajan ja muun henkilökunnan kanssa.

Tiiminvetäjänä tarvitset sekä hyvät johtamistaidot että yhteistyökykyä. Kokemus vastaavista tehtävistä lasketaan eduksi. Osallistut myös asiakaspalveluun ja toivomme että sinulla on hyvä ote erityisesti lasten ja nuorten kanssa. Pedagoginen ja sähköisiin aineistoihin ja digitalisiin palveluihin liittyvää erikoisosaaminen lasketaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu kirjasto- ja informaatioalan aineopinnot (60 op/ 35ov). Edellytämme, että sinulla on toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään jättämään oheisen linkin kautta 28.3.2017 klo 16.00 mennessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Tiedusteluihin vastaa kirjastopalvelupäällikkö Malin Hollmén, malin.hollmen(at)sipoo.fi, puh. 09 23537024 tai kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikkö Anne Laitinen anne.laitinen(at)sipoo.fi, puh. 09 23537020

Katso myös facebook-sivumme: Sipoon kirjasto & Kulttuuri - Sibbo bibliotek & Kultur