Open vacancy Keuruun kaupunki

Maaseutusihteeri

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, Hallintopalvelut, MaaseutupalvelutKeuruu
Työavain: 
131487
Hakuaika päättyy: 
30.3.2017 23.59
Palkka: 
KVTES, 5 kk koeaika
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
15.5.2017
Työn kuvaus

Keuruun kaupungin hallinnoimalle maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alueelle haetaan

Maaseutusihteerin sijaista Jämsän toimipisteeseen ajalle 15.5.2017 - jatkuen mahdollisesti 7.4.2018 saakka.

Maaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alue vastaa Jämsän, Keuruun, Kuhmoisten, Multian, Mänttä-Vilppulan, Petäjäveden, Ruoveden ja Virtain kuntien maaseutuelinkeinoviranomaisen palvelujen tuottamisesta. Päätehtäviä ovat alueen viljelijöiden EU- ja kansallisten maataloustukien käsittely, tukien maksatus ja riistavahinkolain mukaiset tehtävät sekä asiakaspalvelu ja neuvonta. Tehtävän sijoituspaikka on Jämsän toimipiste.

Maaseutusihteerin sijaisen kelpoisuusvaatimuksena on luonnonvara-alan AMK tai korkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto. Hakijalta edellytetään tietotekniikan osaamista ja hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Koeaika on 5 kk. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksytty todistus terveydentilastaan.

Sijaisuutta on haettava 30.3.2017 mennessä. Hakemukset toimitetaan sähköisenä Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Hakemuksen työavain on 131487.

Organisaation kuvaus

Maaseutuhallinnon Keuruun yhteistoiminta-alueen muodostavat kahdeksan kuntaa: Jämsä, Keuruu, Kuhmoinen, Multia, Mänttä-Vilppula, Petäjävesi, Ruovesi ja Virrat. Jokaisessa kunnassa on toimipisteet. Maaseutuhallinnon tehtävissä työskentelee tällä hetkellä kahdeksan henkilöä. Alueellamme on noin 1100 maatilaa. Toimintaamme kuuluvat sekä tukihallinto- että kehittämisasiat.

Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Silti on tilaa unelmille! Seutukunnan palveluja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tonttipuolella on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita, vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki.
Monipuolinen kulttuuritarjonta sekä liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Peruspalvelut, kuten päivähoito, terveydenhoito ja asuntotarjonta ovat kunnossa.

Yhteystiedot

Maaseutupäällikkö Eero Laskujärvi, puh. 040 7527 229 tai eero.laskujarvi@keuruu.fi.