Open vacancy Kalajoen kaupunki

Ylilääkäri

Kalajoen kaupunkiKalajoen kaupunki, HyvinvointipalvelutKalajoki
Työavain: 
131554
Hakuaika päättyy: 
14.4.2017 00.00
Palkka: 
Lääkäreiden virkaehtosop./ palkkatoive
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Nykyisen ylilääkärimme eläköityessä, Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana ylilääkärin virka.

Ylilääkärin tehtäviin kuuluu mm. lääkäreiden ja sairaanhoitajien vastaanottotoiminnan johtaminen ja kehittäminen sekä lääkäreiden esimiehenä toimiminen sekä erikoissairaanhoidon koordinointitehtävät. Tehtävään voidaan mahdollisesti liittää tulosalueen vastuuhenkilön tehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena ylilääkärin virkaan on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai muu soveltuva erikoislääkärin tutkinto sekä riittävä hallinto- ja johtamiskokemus. Lisäksi edellytämme perusterveydenhuollon alan tuntemusta sekä hyviä esimies- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa. Yhteistyötaidot ovat tehtävässä keskeisessä roolissa. Toivomme, että olet tulevaisuuteen katsova ja kehitysmyönteinen. Toivomme myös, että olet tiimipelaaja ja täydennät osaltasi loistavaa työyhteisöämme.

Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus määräytyy lääkäreiden virkaehtosopimuksen mukaan mutta voit myös esittää palkkatoiveen. Työ allkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset kuntarekryn kautta 13.4. mennessä.

Lisätietoja ylilääkäri Anna-Liisa Hannula-Tukiainen p. 044 4691 555.

Organisaation kuvaus

Voisimme sanoa, että Kalajoki on viihtyisä paikka asua ja työskennellä, mutta se tuskin herättää sinussa kovin suuria tunteita. Mutta mitäpä jos kerrommekin saman asian toisin. Meillä täällä Kalajoella on kilometreittäin hiekkarantaa, aktiviteetteja laidasta laitaan sekä lukuisa määrä tapahtumia juhannusfestivaaleista perinteisiin joulumarkkinoihin. Lisäksi Kalajoella vierailee vuosittain puolitoista miljoonaa Kalajoen ystävää vuodessa, jotka toivovat, että loma Pohjolan Rivieralla ei loppuisi koskaan! Ei ihme, että väkimäärämme on 2000-luvulla ollut kasvava, talous hyvä ja elinkeinotoiminta vireää.

Yhteystiedot

Ylilääkäri Anna-Liisa Hannula-Tukiainen puh. 044 4691 555