Open vacancy Uudenkaupungin kaupunki

Sairaanhoitaja mielenterveys- ja päihdeyksikköön

Uudenkaupungin kaupunkiUudenkaupungin kaupunki, sosiaali- ja terveyskeskusUusikaupunki
Työavain: 
131643
Hakuaika päättyy: 
12.4.2017 15.00
Palkka: 
KVTES:n ja työn vaativuuden arviointi
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tehtävä on Uudenkaupungin terveyspalvelujen yhteistoiminta-alueen avosairaanhoidon mielenterveys- ja päihdeyksikössä. Päätoimipaikkana on Uusikaupunki.

Kelpoisuusehdot määräytyvät terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/94 mukaisesti laillistettu sairaanhoitaja. Eduksi lasketaan kokemus mielenterveystyöstä. Arvostamme kiinnostusta kehittämistyöhön sekä joustavuutta, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus KVTES:n ja kaupungissa laaditun työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Varaudu esittämään tutkinto- ja mahdolliset työtodistukset haastattelutilaisuudessa.

Organisaation kuvaus

UUSIKAUPUNKI on noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Uudenkaupungin terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Alueen väestöpohja on noin 23 000.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen terveyspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen vuonna 2014.

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Maija Hannula, puh. 050 4682 406 tai etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi