Open vacancy Orimattilan kaupunki

Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaiset

Orimattilan kaupunkiOrimattilan kaupunkiOrimattila
Työavain: 
131859
Hakuaika alkaa: 
13.3.2017
Hakuaika päättyy: 
31.3.2018 00.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Tuntityö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme sijaisia tarvittaessa täytettäviin varhaiskasvatuksen tehtäviin.

Lyhytaikaisissa sijaisuuksissa edellytetään vähintään 18 vuoden ikää sekä alalle soveltuvaa koulutusta tai alan opintoja tai aiempaa kokemusta. Pidempien sijaisuuksien kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (608/2005) mukaan.

Haastatteluun kutsuttaessa tarkistamme tarvittavat todistukset. Sijaisina toimivien tulee esittää nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Käy täyttämässä hakemuksemme ja olemme tarvittaessa sinuun yhteydessä. Sijaisrekisteriin ilmoittaudut täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Organisaation kuvaus

Orimattila on noin 16 300 asukkaan viihtyisä maaseutukaupunki, joka sijaitsee Päijät-Hämeessä noin 20km Lahdesta etelään. Täällä on kuusi päiväkotia, joista vuorohoito on keskitetty Lintulan päiväkotiin.

Yhteystiedot

Lisätietoja Orimattilan varhaiskasvatuksesta sekä yksiköiden yhteystiedot löydät sivulta: www.peda.net/orimattila/v