Open vacancy Sipoon kunta

Sosiaalityöntekijä, Perheneuvonta

Sipoon kuntaSosiaali ja terveys, Lasten, nuorten ja perheiden palvelutSipoo
Työavain: 
131965
Hakuaika päättyy: 
5.4.2017 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.5.2017 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Sipoon kunnan perheneuvonnan tarkoituksena on tarjota matalan kynnyksen palveluita sipoolaisille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen. Perheneuvonta tarjoaa tukea ja terapeuttista työskentelyä ihmissuhteisiin, perhe-elämään, lasten kasvatukseen liittyvissä kysymyksissä, pulmallisissa perhetilanteissa sekä lasta tai perhettä kohdanneissa elämänkriiseissä.

Sipoon lasten, nuorten ja perheiden palvelut etsii nyt perheneuvonnan tiimiin
sosiaalityöntekijää määräajalle 1.5.2017-30.8.2018

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää uusia työmalleja ja tehdä työtä iloisen ja ammattitaitoisen tiimimme kanssa yhteistyössä muiden sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa.

Sosiaalityöntekijän kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Sosiaalityöntekijän sijaiseksi voidaan palkata myös hakija, joka on suorittanut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä harjoittelun tai vastaavaa.

Arvostamme vankkaa aikaisempaa kokemusta työskentelystä lasten ja perheiden kanssa. Työssä on hyötyä myös varhaiseen vuorovaikutukseen ja perheiden vuorovaikutukseen liittyvistä muista erikoiskoulutuksista. Työ vaatii hyviä yhteistyötaitoja ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja pienessä kunnassa verkostoitumiseen.

Palkkaus KVTES:n mukainen, viransijaisuudessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 sisällä valintapäätöksen saatuaan sekä esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään jättämään 5.4.2017 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa 29.3.2017 saakka palvelupäällikkö Marjo Karppinen puh. 09-2353 6560 .