Open vacancy Sipoon kunta

Kirjanpitäjä

Sipoon kuntaTalous- ja hallintokeskus, TalouspalvelutIso Kylätie 18Sipoo
Työavain: 
132104
Hakuaika päättyy: 
30.3.2017 16.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
10.4.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Kunnan talouspalveluiden tehtävänä on taloussuunnittelu ja talouden seuranta ja raportointi, kunnan eri osastojen tarpeita palveleva laskentatoimi ja tietopalvelu, kirjanpito ja tilinpäätöksen laatiminen ja muusta maksuliikenteestä ja rahoitustoiminnasta vastaaminen. Kehitämme ja koordinoimme myös hankintatoimea.

Etsimme nyt joukkoomme kirjanpitäjää ajalle 10.4.2017-31.3.2018, tai aloitus sopimuksen mukaan.

Kirjanpitäjänä tehtävänäsi on huolehtia kaikesta kirjanpitoon liittyvästä sekä osin muista taloushallinnon tehtävistä, päävastuu on reskontrien hoitamisesta. Keskeisiin tehtäviin kuuluvat mm. osto-ja myyntireskontran hoito, sisäisten ja ulkoisten erien viemiset, arvonlisäverolaskelmat verottajalle, palkkojen sisäänluku ja täsmäytykset sekä täsmäytysten teko tilinpäätöksen ja kuukausiraporttien yhteydessä. Toimit myös tarvittaessa pääkirjanpitäjän ja perinnän sijaisena.

Odotamme sinulta hyvää taloushallinnon osaamista sekä sujuvia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Edellytämme myös kokemusta perustoimisto-ohjelmien (MS office), Raindance, Rondo ja ProE -laskutusohjelma. Tehtävässä menestyminen edellyttää huolellista työskentelyä ja itsenäistä ongelmanratkaisukykyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto, useamman vuoden soveltuva alan työkokemus sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen taito.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä näköalapaikan kasvavan kunnan palveluiden kehittämiseen.

Tehtävän palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta ja valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 30.3.2017 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Tiedusteluihin vastaavat laskentapäällikkö Mattsson Johan, johan.mattsson(at)sipoo.fi, puh. 09 2353 6236 tai kamreeri Lindqvist Sture, sture.lindqvist(at)sipoo.fi , puh. 09 2353 6230.