Open vacancy Uudenkaupungin kaupunki

Vanhustyön johtaja

Uudenkaupungin kaupunkiUudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskusTerveystie 4Uusikaupunki
Työavain: 
132256
Hakuaika päättyy: 
7.4.2017 15.00
Palkka: 
KVTES ja työn vaativuuden arviointi
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.7.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme sosiaali- ja terveyskeskuksen Vanhustyön palvelujen- tulosalueelle vanhustyön johtajaa. Vanhustyön tehtävänä on järjestää ikääntyneille hyvinvointia edistäviä ja tukevia palveluja sekä iäkkään asiakkaan tarvitsemat palvelutarpeen arviointiin perustuvat oikea-aikaiset ja riittävät avo- ja laitoshoidon palvelut. Vanhustyön henkilöstön määrä on vuonna 2017 noin 160. Vanhusten palvelujen pääpaino on kotona asumisen mahdollistavissa ja tukevissa palveluissa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on tehtävään soveltuvat ylempi korkeakoulututkinto sekä työkokemus sosiaalihuollon johtamistehtävistä. Viran hoidossa on eduksi Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa käytössä olevan SHQS-laatujärjestelmän tunteminen. Viran täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Organisaation kuvaus

UUSIKAUPUNKI on noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen vanhusten palvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen vuonna 2011 ja 2014.

Yhteystiedot

Sosiaali- ja terveysjohtaja Sari Rantanen, puh. 050 575 6525. E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi