Open vacancy Kalajoen kaupunki

Osastonhoitaja

Kalajoen kaupunkiKalajoen kaupunki, HyvinvointipalvelutKalajoki
Työavain: 
132352
Hakuaika päättyy: 
31.3.2017 15.00
Palkka: 
KVTes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.5.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

ESIMIEHEKSI Kalajoelle sosiaalipalveluihin

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana erityisryhmien asumispalvelujen esimiehen virka. Erityisryhmien asumispalvelut koostuvat kahdesta erillisestä asumisyksiköstä, ryhmäkoti Puistolasta ja Kalliokodista.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen koulutus. Suuntautuneisuus vammaisalaan ja vammaisalan työkokemus katsotaan eduksi.

Hakijalta odotamme joustavuutta, hyvää muutoksensietokykyä ja oma-aloitteista organisointikykyä. Esimiehenä pääset tekemään yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa, joten hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot auttavat tehtävän hoitamisessa. Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamisosaamista, dynaamisuutta ja jämäkkyyttä. Eduksi katsotaan esimieskoulutus ja/tai kokemus esimiestyöstä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Palkkaus on KVTes:n mukainen.

Haku päättyy 31.3.2017 klo.15. Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Alustava haastattelupäivä 5.4.2017.

Lisätietoja antaa asumispalvelupäällikkö Sanna Lastikka, puh. 044 4691 508, sanna.lastikka@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus

Voisimme sanoa, että Kalajoki on viihtyisä paikka asua ja työskennellä, mutta se tuskin herättää sinussa kovin suuria tunteita. Mutta mitäpä jos kerrommekin saman asian toisin. Meillä täällä Kalajoella on kilometreittäin hiekkarantaa, aktiviteetteja laidasta laitaan sekä lukuisa määrä tapahtumia juhannusfestivaaleista perinteisiin joulumarkkinoihin. Lisäksi Kalajoella vierailee vuosittain puolitoista miljoonaa Kalajoen ystävää vuodessa, jotka toivovat, että loma Pohjolan Rivieralla ei loppuisi koskaan! Ei ihme, että väkimäärämme on 2000-luvulla ollut kasvava, talous hyvä ja elinkeinotoiminta vireää.

Yhteystiedot

Asumispalvelupäällikkö Sanna Lastikka, puh. 044 4691 508, sanna.lastikka@kalajoki.fi