Open vacancy Sipoon kunta

Terveydenhoitaja, Aikuisväestön terveysneuvonta

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, Aikuisväestön terveysneuvontaSipoo
Työavain: 
132429
Hakuaika päättyy: 
31.3.2017 14.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.5.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoon kunnan aikuisten terveysneuvonnan toiminnalla edistetään aikuisväestön hyvinvointia ja terveyttä. Terveydenhoitajan vastaanotolla neuvotaan ja tuetaan aikuisia asiakkaita terveyden ylläpitämisessä ja sairauksien ehkäisyssä. Ohjauksessa noudatetaan ihmistä voimaannuttavaa työotetta. Työssä vahvistetaan asiakkaan omaa vastuuta terveydestään. Tarvittaessa konsultoidaan lääkäriä. Aikuisneuvolassa tehdään terveystarkastuksia eri asiakasryhmille.

Haemme nyt aikuisväestön palveluprosessiin terveydenhoitajaa, jonka tehtävänä on aikuisväestön terveyttä ja hyvinvointia edistävien palveluiden tuottaminen, suunnittelu ja kehittäminen.

Työn tavoitteena on kuntalaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, osallisuuden vahvistaminen, sairauksien ja ongelmien ehkäisy ja varhainen tuki. Noin kaksikolmasosaa terveydenhoitajan työstä on kohtaavaa asiakastyötä: puhelinneuvontaa, yksilö- ja ryhmävastaanottoa (esimerkiksi elämäntapaohjausta) ja hyvinvointitarkastuksia.

Terveydenhoitajana valmistelet ja toteutat erilaisia hyvinvointitapahtumia sekä osallistut digitaalisten palveluiden kehittämiseen kuntalaisten terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Palveluiden ja asioinnin digitalisointityötä tehdään tiiviissä vuorovaikutuksessa eri yhteistyötahojen kanssa. Työhön sisältyy myös muun henkilökunnan koulutusta terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen asioissa. Toimintatapojen ja sisältöjen suunnittelu ja kehittäminen yhdessä monitoimijaisten työryhmien ja verkostojen kanssa ovat osa tehtävänkuvaasi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää näkemyksellisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työotetta.

Sipoon sosiaali- ja terveysosasto tarjoaa kiinnostavan, monipuolisesti haastavan tehtävän ja innostavan työyhteisön. Tiimiin kuuluu lisäksi aikuisväestön terveysneuvonnan vastaava terveydenhoitaja.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto sekä soveltuvuus tehtävään. Valitulla on oltava terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/94 mukainen kelpoisuus. Tehtävässä edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Arvostamme uudistushakuisuutta, monipuolista osaamista ja työkokemusta aikuisväestön laaja-alaisesta hyvinvoinnin ja terveyden tukemisesta.

Palkka määräytyy KVTES:n mukaan, työ alkaa 1.5.2017 tai sopimuksen mukaan ja koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään ohessa olevan linkin kautta 31.3.2017 klo 14.00 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö-hyvinvointikoordinaattori Leena Pääkkönen-Tarvainen, puh 09 2352 6301 tai leena.paakkonen-tarvainen(at)sipoo.fi.