Open vacancy Uudenkaupungin kaupunki

Terveyskeskuspsykologi

Uudenkaupungin kaupunkiUudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskusUusikaupunki
Työavain: 
132579
Hakuaika päättyy: 
7.4.2017 15.00
Palkka: 
peruspalkka 3495,90 euroa/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tehtäviin kuuluvat mm. alle kouluikäisten lasten kehitysarvioiden tekeminen, vanhempien ja päiväkotihenkilöstön neuvonta ja ohjaus, yhteis- ja konsulttityö neuvoloissa, lasten kuntoutustyöryhmässä ja päiväkodeissa sekä Uudenkaupungin yhteistoiminta- alueen kuntien kriisiryhmän organisointi (debriefing). Päätoimipaikkana on Uudenkaupungin terveyskeskus.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn,
tiimityöskentelytaitoja ja kokemusta lasten tutkimustyöstä ja aikuisten kanssa työskentelystä. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Ulkomailta siirtyvillä tulee olla suoritettuna valtionhallinnon kielitutkinto taitotasolla hyvä taito tai yleinen kielitutkinto taitotasolla 5-6.

Työaika 37 h 30 min/vko. Tehtävään valitun tulee ennen sen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Organisaation kuvaus

UUSIKAUPUNKI on noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivi­sesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yh­teisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaik­kapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saa­risto alkaa jo kotioveltasi.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Alueen väestöpohja on noin 23 000 asukasta.
Sosiaali- ja terveyskeskuksen yhteistoiminta-alueen terveyspalvelut on saanut vuonna 2011 ja 2014 SHQS-laaduntunnustuksen.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Yhteystiedot

Johtava ylilääkäri Pia Lahtinen, puh. 0440 882 403. E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi