Open vacancy Keuruun kaupunki

Ympäristöterveystarkastajien kesälomasijaisuus

Keuruun kaupunkiKeurusselän ympäristön- ja terveydensuojelutoimistoJämsä, Keuruu, Kuhmoinen, Mänttä-Vilppula, Ruovesi, Virrat
Työavain: 
132613
Hakuaika päättyy: 
6.4.2017 23.59
Palkka: 
TS:n ja KVTES:n mukaisesti
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
5.6.2017
Työn kuvaus

Haemme Keurusselän yhteistoiminta-alueelle (Jämsä, Keuruu, Kuhmoinen, Mänttä-Vilppula, Ruovesi, Virrat)

YMPÄRISTÖTERVEYSTARKASTAJIEN KESÄLOMASIJAISTA

5.6.-27.8.2017 väliseksi ajaksi.

Hakijalta odotamme alalle sopivaa, terveydensuojelulain 7 §:n ja elintarvikelain 35 §:n mukaista pätevyyttä tai alan loppuvaiheessa olevia opintoja. Arvostamme erityisesti elintarvike- ja terveysvalvonnan työkokemusta. Työ edellyttää oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä ihmissuhdetaitoja. Oman auton käyttömahdollisuus ja hyvä suomen kielen taito on työtehtävissä välttämätön.

Työsuhteen ehdot määräytyvät TS:n ja KVTES:n mukaisesti.

Hakemukset pyydämme www.kuntarekry.fi kautta 6.4.2017 mennessä (työavain 132613).

Organisaation kuvaus

Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Silti on tilaa unelmille! Seutukunnan palveluja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tonttipuolella on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita, vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki.
Monipuolinen kulttuuritarjonta sekä liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Peruspalvelut, kuten päivähoito, terveydenhoito ja asuntotarjonta ovat kunnossa.

Yhteystiedot

Ympäristöterveyspäällikkö Anne Vornanen, puh. 0400 328 322 tai sähköp. etunimi.sukunimi@keuruu.fi.