Open vacancy Someron kaupunki

Erityisluokanopettaja

Someron kaupunkiSomeron kaupunki, SivistysSomero
Työavain: 
132622
Hakuaika päättyy: 
11.4.2017 13.00
Palkka: 
OVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
01.08.2017
Työn kuvaus

Someron kaupungin opetustoimessa on haettavana

erityisluokanopettajan virka (nro 0306) 1.8.2017 alkaen. Viran sijoituspaikkana on Joensuun koulu.

Kyseinen tehtävä on erityisluokanopettajan tehtävä pienryhmässä erityisluokanopettajan opetusvelvollisuustuntien puitteissa.

Joensuun koulu on Someron suurin alakoulu, jossa on noin 300 oppilasta. Koulumme tavaramerkkinä on tiivis ja toimiva yhteistyö koulumme pienryhmien ja yleisopetuksen luokkien välillä. Haemme joukkoomme opettajaa, jolla on kokemusta erityisoppilaiden tukemisesta, integraatiosta ja vahvasta luokka-asteyhteistyöstä sekä halua ja kykyä toteuttaa opetusta uuden opetussuunnitelman valossa. Tehtävässä vaaditaan vahvaa pedagogista kokemusta ja näkemystä ja kykyä toteuttaa oppilaille suunniteltuja tukitoimia pienryhmässä. Kokemus pienryhmäopetuksesta ja tvt-osaaminen luetaan eduksi.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen no 986/98 mukaisesti. Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyötaitoja, yhteisöllistä työotetta ja kokemusta moniammatillisesta yhteistyöstä. Palkkaus määräytyy kunnallisen OVTES:n mukaan.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekry -palveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 11.4.2017 klo 13 mennessä.

Organisaation kuvaus

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään.

Somero on savuton työnantaja.

Yhteystiedot

rehtori Seppo Lenkola
puh. 044 7791 300
sivistysjohtaja Minna Mäkelä-Rönnholm
puh. 044 7791 230
etunimi.sukunimi@somero.fi