Open vacancy Uudenkaupungin kaupunki

Lähihoitajan vuorotteluvapaa

Uudenkaupungin kaupunkiUudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskusUusikaupunki
Työavain: 
132655
Hakuaika päättyy: 
5.4.2017 00.00
Palkka: 
KVTES:n ja työn vaativuuden mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.6.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Uusikaupunki on jaettu kotihoidon alueisiin, joissa toimivat kotihoidon tiimit. Kotihoitoon haetaan lähihoitajan/kodinhoitajan vuorotteluvapaan tekijää. Vapaa alkaa kesäkuussa 2017 ja kestää 6 kk. Kotihoidossa noudatetaan yleistyöaikaa. Työ on asiakkaiden kotona tapahtuvaa toimintakykyä tukevaa ja ylläpitävää hoitotyötä. Ajokortti on välttämätön. Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai vastaava aikaisempi tutkinto . Palkkaus KVTES:n ja kaupungissa laaditun työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti.

Vuorotteluvapaata sijaistamaan voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kk:n aikana tai on alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai on vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Organisaation kuvaus

UUSIKAUPUNKI on noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen vanhuspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen vuonna 2011 ja 2014.

Yhteystiedot

Kotihoidon esimies Kirsi Ståhl, puh. 0500 965106. E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi