Open vacancy Kittilän kunta

Ympäristösihteeri

Kittilän kuntaKittilän kunta, Tekninen toimiKittilä
Työavain: 
132690
Hakuaika päättyy: 
7.4.2017 12.00
Palkka: 
TS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.6.2017, sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kittilän kunta julistaa haettavaksi ympäristösihteerin viran.

Pääasiallisena tehtävänä on ympäristönsuojelulaissa määrätyt tehtävät.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistotason tutkinto. Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaisesti.

Valittavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.
Hakemukset liitteineen on toimitettava viimeistään 7.4.2017 klo 12 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (cv on mahdollista liittää liitetiedostona). Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai kirjeitse osoitteeseen Kittilän kunta, Tekninen osasto, Valtatie 15, 99100 Kittilä. Kuoreen tai sähköpostin aiheeksi merkintä Hakemus - ympäristösihteeri.

Organisaation kuvaus

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat tekninen johtaja Lauri Kurula, lauri.kurula(at)kittila.fi ja vs. ympäristösihteeri Pekka Nyman, pekka.nyman(at)kittila.fi.