Open vacancy Keravan kaupunki

Yhteistyöjohtaja

Keravan kaupunkiKeravan kaupunkiKerava
Työavain: 
132711
Hakuaika päättyy: 
7.4.2017 15.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työn kuvaus

Kiinnostaako sinua edunvalvonta näköalapaikalla? Haluatko olla osa kehittyvää KUUMA-seutua?

Haemme KUUMA-seutu liikelaitoksen johtajaksi vakituiseen virkaan 1.7.2017 alkaen

YHTEISTYÖJOHTAJAA

Yhteistyössä kuntien kanssa kehität ja valmistelet KUUMA-kuntien yhteistyöhankkeita sekä toimit aktiivisesti KUUMA-seutua ja -kuntia koskevissa edunvalvontatehtävissä. Johdat KUUMA-seutu - liikelaitosta ja työtovereinasi toimivat liikenneinsinööri ja kuntayhteistyön assistentti.

Oletko seuraava yhteistyöjohtajamme?

Edellytämme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja hyviä verkostoja.

Lisäpisteitä saat, mikäli sinulla on johtamis- ja talousosaamista, kokonaisuuksien hallintakykyä sekä KUUMA-kuntien tuntemusta. Myös hanketoiminnan, maankäytön, asumisen ja liikenteen tuntemuksesta ja kokemuksesta on etua työtehtävien hoitamisessa.

Sopeudut kuntien yhteistyöverkostoon, kun olet työotteeltasi oma-aloitteinen ja avoin sekä yhteistyökykyinen johtajana ja työyhteisön jäsenenä.

Kiinnostuitko?

Jos tunnet KUUMA-seudun liikelaitoksen olevan seuraava työpaikkasi, täytä sähköinen hakemus palkkatoiveineen www.kerava.fi kohdassa Kerava työnantajana/avoimet työpaikat 7.4.2017 klo 15.00 mennessä.

Ennen valinnan vahvistamista sinun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastasi. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Kilpailukykyinen KUUMA-seutu vahvistaa alueensa vetovoimaa ja kilpailukykyä yhtenäisin kehittämistoimin sekä edunvalvonnan keinoin. KUUMA- kuntia ovat Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vihti. KUUMA-kunnat ovat olennainen osa Helsingin seutua ja niiden yhteenlaskettu väestö on 313 900 asukasta. KUUMA-seudun toimisto sijaitsee Keravalla hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella. KUUMA-seutu on organisoitu liikelaitokseksi, joka toimii Keravan kaupungin organisaatiossa. www.kuuma.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa Järvenpään kaupunginjohtaja Erkki Kukkonen, puh. 040 315 2230 erkki.kukkonen@jarvenpaa.fi ja Keravan kaupunginjohtaja Kirsi Rontu p. 040 318 2888 kirsi.rontu@kerava.fi.