Open vacancy Uudenkaupungin kaupunki

Työllistämiskoordinaattori

Uudenkaupungin kaupunkiUudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskusLiljalaaksonkatu 10Uusikaupunki
Työavain: 
132716
Hakuaika päättyy: 
3.4.2017 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.5.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Uudenkaupungin sosiaalikeskuksessa on haettavana määräaikaisen työllistämiskoordinaattorin tehtävä ajalle 1.5.-31.12.2017. Koordinaattori tulee työskentelemään uudessa keväällä avattavassa aktivointiyksikkö Puustissa, jonne keskitetään erilaisia työllistämiseen tähtääviä toimintoja. Aktivointikeskukseen siirtyy kuntouttavaa työtoimintaa tarjoava nuorten työpaja, kierrätyskeskus ja sosiaalista kuntoutusta tarjoava päihde- ja mielenterveyskuntoutujien päivätoiminta. Yksikköön on varattu tila myös kolmannen sektorin yhdistykselle sekä Kelan ja TE-toimiston kuin myös lääkärin vastaanotolle.

Työntekijöitä yksikössä tulee olemaan 6-7, joista osa osa-aikaisia. Asiakkaita eri toiminnoissa on päivittäin noin 20-30. Koordinaattorin tehtävänä on suunnitella yhdessä henkilöstön kanssa toimiva malli, jossa eri toiminnot saadaan toimimaan optimaalisesti. Koordinaattorin tukena on hankkeen moniammatillinen ohjausryhmä.

Työ on mielenkiintoista pioneerityötä ja koordinaattorilta vaaditaan näkemystä työllistämistoiminnasta, hyvää paineensietokykyä ja taitoa nähdä kokonaisvaltaisesti aktivointiyksikön tarjoamat mahdollisuudet. Lisäksi arvostamme aikuissosiaalityön työkokemusta, myönteistä ja vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävän kelpoisuusehtona sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§, 32§) mukainen sosionomin kelpoisuus tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Työaika 38.75 h/vk. Hakemuksiin pyydetään liittämään kelpoisuuden osoittavat todistukset.
.

Organisaation kuvaus

UUSIKAUPUNKI on noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi. Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Yhteystiedot

Aikuissosiaalityön tiimivastaava Teija Ahokas, puh. 040 839 8345, soittoaika arkisin klo 11-12
Sosiaalityön johtaja Lauri Heino, puh. 0440 515 727. E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi