Open vacancy Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy

Avoin hakemus

Vantaan Tilapalvelut Vantti OyVanttiVantaa
Työavain: 
133789
Hakuaika alkaa: 
28.3.2017
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 00.00
Palkka: 
AVAINTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Määräaikainen
Työn kuvaus

Jätä avoin hakemus ja ota askel kohti Vantin ammattiylpeää joukkoa!

Vantissa tärkein tehtävämme on tuottaa asiakkaille hyviä kokemuksia huolehtimalla tilojen viihtyisyydestä sekä tarjoamalla rentouttavia arjen ruokailuhetkiä. Meille arki on aina hyvän palvelun arvoista. Työskentelemme ateria-, puhtaus- ja kiinteistöalan tehtävissä arjen ympäristöissä, kuten Vantaan kaupungin päiväkodeissa, kouluissa ja palvelukeskuksissa.

Jos et löydä Sinulle sopivaa tehtävää tällä hetkellä avoimista työpaikoistamme, voit kertoa kiinnostuksestasi Vanttia kohtaan avoimella hakemuksella.

Kerro hakemuksessasi, mitä etsit. Oletko kiinnostunut määräaikaisesta vai vakituisesta työstä? Sopiiko näistä ehkä kumpikin? Työskenteletkö mieluummin koko- vai osa-aikaisesti? Vai oletko ehkä valmis heittäytymään vaihtuviin vuoroihin? Mitä paremmin kuvailet etsimääsi, sen paremmin pystymme arvioimaan sinulle sopivan tehtävän.

Jätä hakemus niin otamme yhteyttä, jos Sinua kiinnostava tehtävä avautuu.

Hyvää arkipäivää toivottaen,

Vantti

Organisaation kuvaus

Vantti on Vantaan kaupungin omistama yhtiö, joka tuottaa ateria-, puhtaus-, kiinteistö- sekä aula- ja turvapalveluja Vantaan kaupungille. Vantti on noin 950 henkilöä työllistävä palveluyritys, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli noin 45 miljoonaa euroa. Vantti toimii inhouse-periaatteella itsenäisenä yhtiönä ja palvelee Vantaan kaupunkikonsernia.

Yhteystiedot