Open vacancy Mikkelin kaupunki

Apulaisrehtori, Rantakylän yhtenäiskoulu

Mikkelin kaupunkiMikkelin kaupunki, Sivistystoimi, Rantakylän yhtenäiskouluMikkeli
Työavain: 
134286
Hakuaika päättyy: 
26.4.2017 15.00
Palkka: 
OTVES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Haettavana on apulaisrehtorin virka 1.8.2017 alkaen. Tule mukaan rehtorin työpariksi rakentamaan yhtenäistä perusopetusta Rantakylän yhtenäiskouluun.
Tehtäviin kuuluu muun muassa sijaisjärjestelyt, avustajien työn organisointia, poikkeavien koulupäivien ja valvontojen organisointia sekä paljon oppilashuolenpitoon liittyviä tehtäviä. Työaika on kokonaistyöaika, joka on soveltuvin osin peruskoulun toiminnalliset vaatimukset huomioon ottava toimistotyöaika, 36 h 45 min/vko.

Valittavalta edellytetään asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus perusopetuksen rehtorin tehtävään. Eduksi luetaan Kurren (opetusjärjestelyjen suunnitteluohjelma) tuntemus.
Perusopetusta tai esiopetusta antavalla opettajalla tulee olla koulun opetuskielessä erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Valittavalta toivotaan kiinnostusta ja monipuolista ammattitaitoa opetuksen ja koulun kehittämiseen, kehitys- ja yhteistyöhakuisuutta sekä rohkeutta tarttua uusiin asioihin.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot tutkintotodistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Virkasuhteeseen otettavan henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Virkaa haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä Avoimet työpaikat -painikkeen kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset ja kelpoisuuden osoittava todistus. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, soita numeroon 020 610 9527 (ma-pe, klo 7-15).

Organisaation kuvaus

Mikkeli on virkeä lähes 55 000 asukkaan kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan rannalla, parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mikkelissä on mahdollisuus asua modernissa mutta perinteikkäässä kaupunkiympäristössä tai maaseudun rauhassa. Mikkelin kaupunki tarjoaa ison työnantajan edut ja kehittymismahdollisuudet sekä kannustavan työilmapiirin.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Lue lisää:

Yhteystiedot

Rehtori Eija Tynkkynen
p.044 794 3020
eija.tynkkynen(at)mikkeli.fi