Open vacancy Sipoon kunta

Vastaanoton hoitaja, kesäsijaisuus

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, Työikäisten palvelutSipoo
Työavain: 
134536
Hakuaika päättyy: 
24.5.2017 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
29.5.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Avosairaanhoidon vastaanotolla, Nikkilän sosiaali- ja terveysasemalla, on haettavana vastaanoton hoitajan kesäsijaisuus ajalle 29.5-20.8.

Vastaanoton hoitajan työnkuva on monipuolinen ja hän työskentelee avosairaanhoidon vastaanotolla itsenäisesti. Vastaanoton hoitaja hoitaa, ohjaa ja neuvoo asiakkaita, tekee hoidon tarpeen arviointia puhelimessa ja vastaanotolla ja toimii usein lääkärin kanssa työparina. Ensisijainen työskentelypaikka tässä sijaisuudessa on päivystysvastaanotto jossa hoitaja pitää itsenäistä vastaanottoa sekä avustaa lääkäriä. Terveysaseman päivystysvastaanotto toimii ajanvarauksella. Hoitotyötä pääsee meillä tekemään hyvin toimivassa työyhteisössä ja tiiviissä yhteistyöstä muiden sosiaali-ja terveyspalveluiden ammattilaisten kanssa.

Sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotasoinen tutkinto. Myös opiskelijat huomioidaan mikäli 140 opintopistettä (210 opintopisteen) tutkinnosta on suoritettu ja avosairaanhoidossa työskentelystä on riittävästi kokemusta.

Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista, itsenäistä otetta työhön.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan. Työ alkaa 29.5 (tai sop.mukaan).

Hakemukset pyydetään jättämään 24.5.2017 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa osastonhoitaja vastaanoton hoitaja Minna Seppälä. minna.seppala(at)sipoo.fi. puh. 09-2353 6319