Open vacancy Kirkkonummen kunta

Varhaiskasvatuksen johtaja

Kirkkonummen kuntaKirkkonummen kunta, SIVISTYSTOIMEN TOIMIALA, Suomenkielisen varhaiskasvatuksen tulosalueErvastintie 2Kirkkonummi
Työavain: 
134572
Hakuaika päättyy: 
28.4.2017 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.10.2017
Työn kuvaus

Kirkkonummen kunnan sivistystoimessa on haettavana suomenkielisen VARHAISKASVATUKSEN JOHTAJAN VIRKA.

Varhaiskasvatuksen johtajan tehtävänä on kehittää varhaiskasvatus- ja esiopetuspalveluita, luoda avointa ja osallistavaa palvelukulttuuria sekä kehittää toimintamuotoja, jotka palvelevat pienten lasten perheiden muuttuvia tarpeita. Kirkkonummen varhaiskasvatusta ohjaa kumppanuusperiaate asiakkaiden ja yhteistyötahojen kanssa. Sivistystoimessa toteutuu lapsen yhtenäinen oppimispolku varhaiskasvatuksesta perusopetuksen loppuun.

Varhaiskasvatuksen johtaja vastaa suomenkielisestä varhaiskasvatuksen tulosalueesta, jossa on n. 2000 lasta, henkilöstä on n. 450 ja talousarvio n. 24 miljoonaa euroa.

Tehtävässä edellytetään vahvaa varhaiskasvatuksen johtamis- ja kehittämisosaamista, perehtyneisyyttä julkishallintoon sekä kokemusta varhaiskasvatuksen eri toimintamuodoista. Arvostamme strategista ja kustannustehokasta kehittämisotetta, osaamista prosessien johtamisessa, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, näkemyksellisyyttä varhaiskasvatuspalveluiden kehittämisessä ja kokemusta yhteistyöstä perusopetuksen toimijoiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Virkaan haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 28.4.2017 klo 12.00. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Virka täytetään 1.10.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka

Organisaation kuvaus

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva yli 39 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Yhteystiedot

Tiedustelut: Sivistystoimen johtaja Hannele Kujala, puh. 040 505 1015, etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi