Open vacancy Oulun seudun koulutuskuntayhtymä (Osekk)

Asuntolaohjaaja

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä (Osekk)Oulun seudun koulutuskuntayhtymä, Oulun seudun ammattiopisto, Muhoksen yksikköKirkkotie 1, 91500 MuhosMuhos
Työavain: 
134704
Hakuaika päättyy: 
4.6.2017 15.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Asuntolaohjaajan tehtävänä on asuntolassa asuvien opiskelijoiden elämänhallinnan tukeminen, vapaa-ajan aktivointi ja yhteydenpito koteihin. Hän ohjaa opiskelijoita järjestyssääntöjen noudattamisessa. Hän tekee läheistä yhteistyötä kasvatusohjaajan ja muun opiskeluhuoltohenkilöstön kanssa. Asuntolaohjaajan työ painottuu iltaan ja yöhön ja hänen tehtäviinsä kuuluu myös yksikön opetusmaatilan navetan päivystys työaikanaan ja päivystävien opiskelijoiden ohjaus.

Edellytämme valittavalta henkilöltä soveltuvaa toisen asteen tutkintoa esimerkiksi sosiaali-, nuoriso- tai maatalousalalta sekä kykyä ja halua nuorten kanssa toimimiseen. Valmius toimia navettaympäristössä katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Asuntolaohjaajan palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa järjestämällä työelämälähtöisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden haasteita ennakoiden. Osekkin koulutuspalvelut toteuttaa Oulun seudun ammattiopisto OSAO.

OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee 11 000 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.

OSAOn Muhoksen yksikkö tarjoaa autoalan, maatalous- ja metsäalan sekä hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammatillisia opintoja. Yksikössä on opiskelijoita 350 ja henkilökuntaa 54. Yksikössä on opiskelija-asuntola, jossa on yli sata asuntolapaikkaa

Yhteystiedot

Yksikönjohtaja Kirsti Joki-Tokola, p. 040 6483861, sp. kirsti.joki-tokola(at)osao.fi ja koulutuspäällikkö Vesa Vanhamäki, p. 050 5375057, sp. vesa.vanhamaki(at)osao.fi