Open vacancy Siuntion kunta

Taloussuunnittelupäällikkö

Siuntion kuntaSiuntion kunta, Hallinto-osastoPuistopolku 1Siuntio
Työavain: 
134973
Hakuaika päättyy: 
2.5.2017 15.45
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Taloussuunnittelupäällikkö toimii hallinto-osastolla talousyksikön esimiehenä ja osaston johtoryhmän jäsenenä. Taloussuunnittelupäällikkö vastaa hallintojohtajan alaisuudessa kunnan talousprosesseista mm. talousarvion, tilinpäätöksen ja talousraportoinnin valmistelusta. Taloussuunnittelupäällikkö vastaa kuntakonsernin erilaisten taloudellisten laskelmien tuottamisesta, taloussuunnittelun työkalujen kehittämisestä ja taloudellisen ohjauksen antamisesta kunnassa sekä yhteistyöstä ulkoisten sopimuskumppanien kanssa. Lisäksi talousyksikkö vastaa rahoituksesta ja maksuvalmiudesta sekä maksuliikenteestä. Palkkahallinnon ja kirjanpidon tehtävät hoitaa kunnan sopimuskumppani Kunnan Taitoa Oy.

Edellytettävä koulutus ja kokemus

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta taloussuunnittelun ja -hallinnon tehtävistä. Eduksi katsotaan kokemus kunnallishallinnosta ja julkisyhteisön kirjanpitoon liittyvä kokemus ja koulutus.

Kielitaito
Edellytämme suomen- ja ruotsinkielen taitoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Palkka maksetaan KVTES:n mukaan. Viikoittainen työaika on 36,75 tuntia. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virkasuhteeseen valitun hakijan on esitettävä ennen viran vastaanottamista kunnan työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.

Yhteystiedot

Hallintojohtaja Niko Kannisto
niko.kannisto@siuntio.fi
puh. 050 386 0800