Open vacancy Sipoon kunta

Vesihuoltoasentaja

Sipoon kuntaSipoon Vesi-vesihuoltoliikelaitosSipoo
Työavain: 
134986
Hakuaika päättyy: 
25.8.2017 14.00
Palkka: 
TTES:n mukaisesti
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.9.2017 tai sopimuksen mukan
Työn kuvaus

Sipoon Vesi-vesihuoltoliikelaitos tuottaa kunnan vesihuoltopalvelut ja vastaa omaisuutensa ylläpidosta, verkostojen rakentamisesta ja sekä toiminnan yleisestä kehittämisestä.

Haemme nyt joukkoomme vakinaiseen toimeen

vesihuoltoasentajaa

Tehtävänäsi on toimia vesihuoltolaitoksen kunnossapitoryhmässä asennus-, korjaus-, ylläpito- ja huoltotehtävissä sekä huolehtia vesihuoltolaitoksen verkosto-omaisuuden ja siihen liittyvien laitteiden kunnosta. Keskeisiin tehtäviin kuuluvat tilaustyöt, suunnitellut korjaukset sekä äkilliset huollot. Tehtävään kuuluu lisäksi velvollisuus osallistua vesilaitoksen varallaoloon perehdyttämisjakson jälkeen.

Kun tulet meille töihin, saat monipuolisen ja haasteellisen tehtävän mukavassa työympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien päässä aivan Helsingin kupeessa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä näköalapaikan kasvavan kunnan palveluiden kehittämisessä.

Tehtävässä edellytetään joko soveltuvaa ammattikoulutusta tai riittävää työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä ajokorttia. Lisäksi vaaditaan toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä toisen kotimaisen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Vesihuoltoalan kokemus katsotaan eduksi.

Palkka määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen (TTES) mukaisesti. Koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydetään jättämään 25.8.2017 klo 14.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävä on haussa uudelleen, aiemmin jätetyt hakemukset huomioidaan.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa liikelaitosjohtaja Matti Huttunen, puh. 09 2353 6910, matti.huttunen(at)sipoo.fi.