Open vacancy Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Äidinkielen tuntiopettaja (päätoiminen)

Jyväskylän koulutuskuntayhtymäJyväskylän koulutuskuntayhtymä, Jyväskylän ammattiopistoViitaniementie 1Jyväskylä
Työavain: 
135031
Hakuaika päättyy: 
1.5.2017 00.00
Palkka: 
OVTES, osio C, liite 4
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Haemme Opiskelijapalvelut ja yhteiset opinnot -yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen päätoimista äidinkielen tuntiopettajaa. Tehtävään kuuluu yhteisiin tutkinnon osiin kuuluvan äidinkielen opetus eri perustutkinnoissa sekä lukion äidinkielen ja kirjallisuuden opetus yhdistelmäopinnoissa.

Tehtävään valittavalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, vahvaa opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaamista ja valmiutta työn kehittämiseen.

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Jyväskylän ammattiopisto on nuorten monialainen ammatillinen oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain yli 4000 nuorta kymmeniin ammatteihin. Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavassa koulutuksessa (VALMA) nuori voi etsiä omaa alaansa. Lisäksi oppilaitoksessa on mahdollista suorittaa peruskoulu loppuun tai korottaa arvosanoja. Lapset ja nuoret voivat harrastaa musiikkia ja tanssia taiteen perusopetuksessa. Jyväskylän ammattiopisto on osa Jyväskylän koulutuskuntayhtymää.

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama sivistyksen, taitamisen ja yrittäjyyden monikulttuurinen oppimisyhteisö ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän lukiokoulutus, Jyväskylän oppisopimuskeskus, kiinteistöliikelaitos ja kuntayhtymän johto. Kuntayhtymään kuuluu myös Ravintola Priimus.

Kuntayhtymässä työskentelee 1100 työntekijää, joista opetustehtävissä 750. Kuntayhtymä tarjoaa monenlaisia työtehtäviä eri alojen asiantuntijoille opetustehtävistä erilaisiin hallinnontehtäviin ja hanketyöhön.

Yhteystiedot

koulutuspäällikkö Auli Mäkinen, auli.makinen@jao.fi, p. 040 341 6166