Open vacancy Mikkelin kaupunki

Lastentarhanopettaja

Mikkelin kaupunkiMikkelin kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus- ja perusopetuspalvelut, PäiväkoditMikkeli
Työavain: 
135039
Hakuaika päättyy: 
28.4.2017 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Haettavana on lastentarhanopettajan työsopimussuhteinen tehtävä ajalle 1.8.2017-31.7.2018. Työyksikkö työsuhteen alussa on Orikon Helmen päiväkoti. Lastentarhanopettajan tehtäviin kuuluu vastata lapsiryhmän pedagogisesta opetuksesta ja kasvatuksesta. Päiväkodin aukioloaika on laajennettu illasta klo 20.00 asti

Työn alkaessa tehtävä sijoittuu 0-3 -vuotiaiden ryhmään.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/05) 7 §:n mukainen kelpoisuus.

Työaika on yleistyöaika, keskimäärin 38,75 tuntia/viikko.

Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot tutkintotodistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset.

Organisaation kuvaus

Mikkeli on virkeä lähes 55 000 asukkaan kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan rannalla, parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mikkelissä on mahdollisuus asua modernissa mutta perinteikkäässä kaupunkiympäristössä tai maaseudun rauhassa. Mikkelin kaupunki tarjoaa ison työnantajan edut ja kehittymismahdollisuudet sekä kannustavan työilmapiirin.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Päiväkodinjohtaja Pirjo Laakso-Vartiainen
P. 0401294852
pirjo.laakso-vartiainen (at) mikkeli.fi

Tekninen tuki hakemuksen jättämiseen
p. 020 610 9527 (ma-pe, klo 7-15)