Open vacancy Mikkelin kaupunki

Lastenhoitaja

Mikkelin kaupunkiMikkelin kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus- ja perusopetuspalvelut, RyhmäperhepäiväkoditMikkeli
Työavain: 
135059
Hakuaika päättyy: 
26.4.2017 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.6.2017
Työn kuvaus

Haettavana on lastenhoitajan työsopimussuhteinen tehtävä 1.6.2017 alkaen ryhmäperhepäiväkoti Otsolaan, joka sijaitsee Otavan päiväkodin yhteydessä.Työn hallinta edellyttää hyvää lapsiryhmän ohjaamistaitoa ja kehittävää työotetta. Työkokemus päiväkodissa tai perhepäiväkodissa työskentelystä katsotaan eduksi. Työaika on klo 6.30-17.00 välillä.

Työn alkaessa tehtävä sijoittuu 0-3 -vuotiaiden ryhmään.

Työaika on yleistyöaika, keskimäärin 38,75 tuntia/viikko.

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan kuuden kuukauden koeaika.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot tutkintotodistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset.

Organisaation kuvaus

Mikkeli on virkeä lähes 55 000 asukkaan kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan rannalla, parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mikkelissä on mahdollisuus asua modernissa mutta perinteikkäässä kaupunkiympäristössä tai maaseudun rauhassa. Mikkelin kaupunki tarjoaa ison työnantajan edut ja kehittymismahdollisuudet sekä kannustavan työilmapiirin.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Otavan päiväkodin johtaja Anne Hokkanen
p. 044 7943410
anne.hokkanen (at) mikkeli.fi

Tekninen tuki hakemuksen jättämiseen
p. 020 610 9527 (ma-pe, klo 7-15)