Open vacancy Oulaisten kaupunki

Kaupunginsihteeri

Oulaisten kaupunkiOulaisten kaupunkiOulainen
Työavain: 
135150
Hakuaika päättyy: 
5.5.2017 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Kaupunginsihteeri vastaa kaupunginvaltuuston ja -hallituksen kokousvalmisteluista sekä täytäntöönpano- ja sihteerintehtävistä. Kaupunginsihteeri toimii myös hallintokeskuksen esimiehenä ja kaupunginjohtajan sijaisena. Tehtäviin voidaan tulevaisuudessa sisällyttää muitakin tehtäviä. Kaupunginsihteeri kuuluu johtoryhmään.

Viran pätevyysvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytetään vahvaa kunnallishallinnon tuntemusta ja käytännön johtamiskokemusta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus opinto- ja työtodistusjäljennöksineen on mahdollista toimittaa osoitteella Oulaisten kaupunginhallitus, PL 22 86301 Oulainen (käyntiosoite Oulaistenkatu 12).

Organisaation kuvaus

Oulainen on n. 7600 asukkaan pirteä, nuorekas ja ystävällinen kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Keskustaamme hallitsee kaupungin halki virtaava Pyhäjoki, jonka hyvin hoidetuille rannoille on keskittynyt runsaasti palveluja. Keskustassa kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

www.oulainen.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pekka Heiska, p. 0444793892 ja kaupunginjohtaja Esa Sippola, p. 0444793200