Open vacancy Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Kauneudenhoitoalan pt. tuntiopettaja

Jyväskylän koulutuskuntayhtymäJyväskylän koulutuskuntayhtymä, Jyväskylän ammattiopistoViitaniementie 1 Jyväskylä
Työavain: 
135284
Hakuaika päättyy: 
28.4.2017 00.00
Palkka: 
OVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Haemme kauneudenhoitoalan perustutkinnon opetukseen kahta päätoimista tuntiopettajaa (ammatilliset aineet) toistaiseksi voimassaolevaan virkasuhteeseen.

Tehtävä sisältää kauneudenhoitoalan hoitojen ja asiakaspalvelutaitojen opettamisen. Tehtävään valittavalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, hyvää verkkopedagogiikan hallintaa ja tietoteknistä osaamista sekä valmiutta työn kehittämiseen.

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Jyväskylän ammattiopisto on nuorten monialainen ammatillinen oppilaitos, jossa opiskelee vuosittain yli 4000 nuorta kymmeniin ammatteihin. Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentavassa koulutuksessa (VALMA) nuori voi etsiä omaa alaansa. Lisäksi oppilaitoksessa on mahdollista suorittaa peruskoulu loppuun tai korottaa arvosanoja. Lapset ja nuoret voivat harrastaa musiikkia ja tanssia taiteen perusopetuksessa. Jyväskylän ammattiopisto on osa Jyväskylän koulutuskuntayhtymää.

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama sivistyksen, taitamisen ja yrittäjyyden monikulttuurinen oppimisyhteisö ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän lukiokoulutus, Jyväskylän oppisopimuskeskus, kiinteistöliikelaitos ja kuntayhtymän johto. Kuntayhtymään kuuluu myös Ravintola Priimus.

Kuntayhtymässä työskentelee 1100 työntekijää, joista opetustehtävissä 750. Kuntayhtymä tarjoaa monenlaisia työtehtäviä eri alojen asiantuntijoille opetustehtävistä erilaisiin hallinnontehtäviin ja hanketyöhön.

Yhteystiedot

Sirpa Kuikka, koulutuspäällikkö, puh. 040 341 5578, sirpa.kuikka@jao.fi