Open vacancy Janakkalan kunta

Sairaanhoitaja Janakkalan sairaalaan

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, Terveyden- ja sairaanhoitoTapailanpiha 13Janakkala
Työavain: 
135541
Hakuaika päättyy: 
30.4.2017 12.00
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
6/2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tervetuloa kehittämään hoitotyötä ja uudistamaan Janakkalan sairaalaa!

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen SAIRAANHOITAJAA Janakkalan sairaalaan.

Janakkalan sairaala on perusterveydenhuollon yksikkö, joka on osa terveydenhuollon tulosaluetta. Sairaalassa on 30 paikkaa lyhytaikaispotilaille akuutti- ja kuntoutusosastoilla. Sairaalassa annettavan hoidon ensisijaisena tavoitteena on parantaa tai palauttaa potilaan toimintakykyä. Sairaalassa hoidettavien sairauksien kirjo on laaja.

Tarjoamme sinulle uudet ja nykyaikaiset työskentelytilat uudistetussa sairaalassamme. Perehdytämme tehtävään ja tukenasi sinulla on osaavat työtoverit. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme hakijalta monipuolista osaamista ikääntyneiden parissa sekä kokemusta sairaalatyöskentelystä. Syventävät opinnot joko saattohoidosta tai elvytysosaamisesta katsotaan hakijan eduksi. Kliinisen osaamisen lisäksi arvostamme vastuullista, aktiivista ja kehittämismyönteistä työotetta. Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset paineensietokykyä sekä rakentavia yhteistyötaitoja. Jos tunnistat itsesi esille tuoduista hakukriteereistä ja omaat mielestäsi hyvät työelämätaidot, saatat olla etsimämme vahvistus tiimiimme.

Kelpoisuusehtona hakijalta edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.

Noin 1100 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Haku päättyy 30.4.2017 klo.12.00 ja työ alkaa 6/2017 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on 4 kk. Valitun on ennen toimen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja suoritettava näytöt sekä mahdollisesti LOVe.

Lisätietoja sinulle antavat mielellään vastaava hoitaja Suvi Lindfors 03 680 1411 ja ylihoitaja Sini Kelo 03 680 1923. Meihin voi tutustua osoitteessa www.facebook.com/Janakkalanterveystoimi, www.janakkala.fi