Open vacancy Auran kunta

Erityisluokanopettaja, määräaikainen

Auran kuntaAuran kuntaUrpontie 2Aura
Työavain: 
135919
Hakuaika päättyy: 
27.4.2017 15.45
Palkka: 
OVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
01.08.2017
Työn kuvaus

Vuosiluokkien 6.-9. erityisopetuksen pienryhmän erityisluokanopettajan määräaikainen tehtävä ajalle 1.8.2017-31.7.2018. Sijoituspaikkana on Auran yhtenäiskoulu.

6.-9. luokkien pienryhmä on suunnattu oppilaille, oppilaille, joiden koulunkäyntiä vaikeuttavat sosiaaliset ja tunne-elämän vaikeudet.

Haemme joukkoomme opettajaa, jolla on kokemusta erityisoppilaiden tukemisesta, integraatiosta ja vahvasta luokka-asteyhteistyöstä sekä halua ja kykyä toteuttaa opetusta uuden opetussuunnitelman valossa. Tehtävässä vaaditaan vahvaa pedagogista kokemusta ja näkemystä ja kykyä toteuttaa oppilaille suunniteltuja tukitoimia pienryhmässä. Kokemus pienryhmäopetuksesta ja tvt-osaaminen luetaan eduksi.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta, myös määräaikaan mennessä toimitetut paperihakemukset hyväksytään. Hakemukseen on liitettävä jäljennös kelpoisuuden osoittavasta todistuksesta ja alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisessa haastattelutilaisuudessa. Paperihakemuksen voi jättää osoitteella; Auran yhtenäiskoulu, Urpontie 2, 21380 Aura.

Organisaation kuvaus

Auran kunnassa perusopetusta annetaan kahdessa koulussa. Auran yhtenäiskoulu on vuosiluokkien 1-9 yhtenäiskoulu ja Kirkonkulman koulu vuosiluokkien 1-6 kyläkoulu.

Auran yhtenäiskoulu on oppimiskeskus, joka luo hyvät edellytykset kasvamiselle ja oppimiselle. Työskentelemme myönteisessä työyhteisössä, joka hyväksyy erilaisuuden ja tukee tervettä itsetuntoa. Panostamme oppilaiden kasvuun ja osaamisen monipuoliseen tukemiseen. Teemme yhteistyötä koulun lähiympäristön toimijoiden kanssa.

Yhteystiedot

Minna Kartano

Perusopetuksen rehtori

p. 050 5549742

etunimi.sukunimi@aura.fi