Open vacancy Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Ravitsemispäällikkö

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäLapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Tukipalvelut, RavintopalvelutRovaniemi
Työavain: 
135962
Hakuaika päättyy: 
5.5.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 5.5.2017 klo 15.00 mennessä

Ravintopalveluissa

RAVITSEMISPÄÄLLIKÖN VIRKA

Ravitsemispäällikkö vastaa Lapin sairaanhoitopiirin ravintopalvelujen johtamisesta ja kehittämisestä. Ravintopalvelut on 45 työntekijän yksikkö. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta suurkeittiön esimiestehtävistä. Työ on päivätyötä.

Ravitsemispäällikkö toimii Lapin keskussairaalan ravintokeskuksessa, jonka lisäksi hänen vastuualueeseen kuuluvat Muurolan sairaalan keittiö ja molempien toimipaikkojen kahviot.

Odotamme vastuullista työotetta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä organisointikykyä muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme kokemusta esimiestyöskentelystä sairaalaympäristössä.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelu KuntaRekryn kautta: www.lshp.fi Ammattilaisille Rekrytointi Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Tehtävään valitulla on neljän kuukauden koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus
ennen palvelussuhteen alkamista.

Rovaniemellä 11.4.2017
Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Organisaation kuvaus

Lapin keskussairaala on Rovaniemen seudun suurimpia työnantajia. Sairaalassa työskentelee noin 1600 eri ammattialojen osaajaa. Keskussairaala tarjoaa mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. Lapin keskussairaala on sopivan suuri ja inhimillisesti tehokas sairaala, jonka toiminnassa korostuvat työntekijöiden työtyytyväisyys ja työmielekkyys. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja virasta antavat

talousjohtaja Elisa Kusmin, p. 040 758 2762
henkilöstöjohtaja Timo Tammilehto, p. 040 484 3886
vt. ravitsemispäällikkö Aila Keskipoikela, p. 040 482 1605
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@lshp.fi