Open vacancy Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Erikoislääkäri

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäLapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Medisiininen hoitoRovaniemi
Työavain: 
136222
Hakuaika päättyy: 
26.5.2017 15.00
Palkka: 
LS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lapin keskussairaala sijaitsee Rovaniemellä Lapin sydämessä. Sairaalamme on yksi tulevaisuuden 12:sta laajan päivystyksen sairaalasta. Vireä ja viihtyisä Rovaniemi on helppojen etäisyyksien päässä Lapin tuntureilta, mutta myös pääkaupunkiseudulta. Sairaalamme on dynaaminen kokonaisuus eri erikoisaloja.

Etsimme ammattitaitoiseen ja mukavaan joukkoomme

SISÄTAUTIEN ERIKOISLÄÄKÄREITÄ (2 VIRKAA)

Kelpoisuusvaatimuksena virkoihin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Toisen viran osalta hematologian, nefrologian, endokrinologian tai reumatologian perehtyneisyys tai erikoislääkärin oikeudet olisi tehtävän hoitamisessa eduksi.

Toinen virka on ensisijaisesti sijoitettuna tässä vaiheessa osastollemme ja räätälöimme työnkuvaa toiveitten mukaan siten, että siihen voi sisältyä myös polikliinistä työtä erikoisalan tai osaamisen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön ja kollegat, hyvät kouluttautumismahdollisuudet sekä kilpailukykyisen palkan. Päivystysrasitekaan ei ole ylivoimainen ja annamme mielellämme senioritukea. Lämpimästi tervetuloa!

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan. Palkka-asioissa sovellamme lääkärisopimusta joustavasti. Viroissa on 6 kk:n koeaika. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus työnantajan edustajalle ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Hakemukset lähetetään 26.5.2017 klo 15.00 mennessä sähköisen hakupalvelun KuntaRekryn kautta: www.lshp.fi Ammattilaisille Rekrytointi Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Rovaniemellä 19.4.2017
Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Organisaation kuvaus

Lapin keskussairaala on Rovaniemen seudun suurimpia työnantajia. Sairaalassa työskentelee noin 1600 eri ammattialojen osaajaa. Keskussairaala tarjoaa mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. Lapin keskussairaala on sopivan suuri ja inhimillisesti tehokas sairaala, jonka toiminnassa korostuvat työntekijöiden työtyytyväisyys ja työmielekkyys. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:
tulosaluejohtaja, ylilääkäri Susanna Halonen, p. 040 637 0807 ja osastonylilääkäri Merja Kurkinen, p. 040 738 3194.
Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@lshp.fi