Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Toimintaterapeutti

Peruspalvelukuntayhtymä SelännePeruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + eshHaapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi
Työavain: 
136278
Hakuaika päättyy: 
4.5.2017 14.00
Palkka: 
Kvtes ja tva
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
15.5.2017
Työn kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna toimintaterapeutin tehtävä terveyden- ja sairaanhoidon palvelulinjalla. Toimintaterapeutti työskentelee koko kuntayhtymän alueella, Selänne kuntoutuksen tiimissä. Toinen kuntayhtymämme toimintaterapeuteista työskentelee kotikuntoutustiimissä.
Toimintaterapeutin tehtävänkuva on monipuolinen, sisältäen pääasiassa lapsi- ja nuorisoasiakkaiden ja ajoittain aikuisten toimintakyvyn tutkimista ja arviointia, erimittaisia terapioita, toimintaterapiaan liittyvien apuvälineiden ja ortoosien sovittamista ja hankintaa. Toimintaterapeutti ohjaa ja konsultoi myös asiakkaan yhteistyöverkostoja mm. koti, neuvola, päiväkoti, koulu tai työpaikka. Kuntayhtymän arvojen mukaisesti toimintaterapeuttinen kuntoutus on asiakaslähtöistä ja sillä pyritään tukemaan asiakkaan arkipäiväistä elämää. Asiakkaita on useilta erikoisaloilta, kuten neurologia, pediatria ja ortopedia.
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on innostusta ja kokemusta asiakaslähtöisestä työskentelystä lasten, nuorten ja aikuisten parissa ja olet kehittämishaluinen. Edellytämme/Toivomme lisäksi, että sinulla on monipuolista osaamista ko. erityisaloilta, joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä valmiutta sitoutua tehtävään.
Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Selänteessä on "tekemisenmeininki" ja oma palvelurakenneuudistus on käynnissä lähipalvelujen takaamiseksi alueen asukkaille.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä rikostaustaote ( v 2003 alusta voimaan tullut laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tehdään sähköisellä hakulomakkeella kuntarekryn kautta, johon pääset sivun alalaidassa olevan linkin kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita 044-4456 639 tai 040-1808963

Organisaation kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali-ja terveydehuolto- ja erikoisairaanhoidon palvelut. Lisäksi Selänne tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut myös Kärsämäen kunnalle. Väestöpohja Selänteen alueella on n 18 500 asukasta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi 044-4456920, Palvelujohtaja Hannele Koski 044-5102020