Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Laskentasihteeri

Peruspalvelukuntayhtymä SelännePeruspalvelukuntayhtymä SelänneHaapajärvi
Työavain: 
136371
Hakuaika päättyy: 
2.5.2017 15.00
Palkka: 
KVTES:n TVA:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
17.7.2017
Työn kuvaus

Haemme laskentasihteerin tehtävään sijaista ajalle 17.7.2017-31.8.2018 Ppky Selänteen tukipalveluyksikkö Taloushallinto Selmaan tuottamaan taloushallinnon palveluja Selänteelle ja kolmelle jäsenkunnalle. Tehtävänä on itsenäiset ja vaativat kunnallishallinnon kirjanpitotehtävät, joihin kuuluvat päivittäisten kirjanpitotehtävien lisäksi mm. tilinpäätöksen ja konsernitilinpäätöksen laatiminen. Työtiimissä on vastaavia tehtäviä ja maksuliikennettä hoitamassa kolme muuta laskentasihteeriä. Lisäksi osto- ja myyntireskontran hoitamiseen liittyvissä tehtävissä on neljä työntekijää.

Edellytämme alan ammattikorkeakoulututkintoa, aikaisempaa opistotasoista tutkintoa tai liiketalouden perustutkintoa sekä kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Aikaisempi kokemus kunnallisten organisaatioiden tai yritysten kirjanpidon itsenäisestä hoitamisesta ja konsernitilinpäätösten laatimisesta katsotaan eduksi. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja.

Työpaikka sijaitsee Haapajärvellä. Noudatamme 4 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 136371. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 6639.

Organisaation kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 16 000 asukasta.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka

Yhteystiedot

Talous- ja henkilöstöjohtaja Seija Kärkkäinen, puh. 044 445 6639. Kyselyt voi tehdä sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net