Open vacancy Janakkalan kunta

Sairaanhoitajan vuosilomansijainen

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, Perusturva, Terveyden- ja sairaanhoitoTapailanpiha 13Janakkala
Työavain: 
136697
Hakuaika päättyy: 
4.5.2017 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Kesätyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
26.6.2017
Työn kuvaus

Haemme Janakkalan terveyskeskuksen Hoitopalveluihin vuosilomasijaisuuteen sairaanhoitajaa. Suunniteltu työpiste tulee olemaan Turengin terveysaseman päivystyksessä.

Päivystyksen sairaanhoitajan toimenkuvaan kuuluu muun muassa; hoidontarpeen arviointi niin puhelimitse kuin kasvotusten potilaan kanssa, asiakkaiden neuvonta ja ohjaus, tarkkailupotilaiden hoito ja lääkäreiden määräysten toteuttaminen, jatkohoitopaikan järjestäminen, lääkäreiden avustaminen erilaisissa toimenpiteissä, haava- ja palovammahoidot, injektioiden antaminen, ompeleiden poistaminen.

Työ alkaa 26.6.17 viikon kestävällä perehdytyksellä ja päättyy 20.8.2017. Työaika on virka-aikaan eli päivätyö ja viikonloput vapaat. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Kelpoisuusehtona hakijalta edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan laillistus, jolla mielellään olisi kokemusta päivystysvastaanottotyöstä.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.

Noin 1100 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Lisätietoja sinulle antaa mielellään vastaava sairaanhoitaja Marjo Kuikka, puh 03 6801 440 tai etunimi.sukunimi@janakkala.fi

Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi-palvelun kautta 4.5.2017 klo 12.00 mennessä.
Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi ja www.facebook.com/janakkalankunta.