Open vacancy Someron kaupunki

Palveluasumisen esimiehen virka

Someron kaupunkiSomeron kaupunki, PerusturvaSomero
Työavain: 
136753
Hakuaika päättyy: 
22.5.2017 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Tehtävän kuvaus

Someron kaupungin perusturvatoimessa on haettavana

Palveluasumisen esimiehen virka. Viran tämänhetkinen sijoituspaikka on Someron kaupungin perusturvatoimi, palvelutalo Tervaskanto.

Palveluasumisen esimies vastaa perusturvatoimessa vanhusten tehostetun palveluasumisen toiminnasta ja toimii henkilöstön esimiehenä. Someron kaupungin vanhusten palveluasuminen käsittää kaksi tehostetun palveluasumisen yksikköä, kaupungin keskustassa sijaitseva 61 asumispaikkainen Palvelukoti Tervaskanto ja Oinasjärvellä, taajaman ulkopuolella sijaitseva 11 asumispaikkainen Rauhankallion ryhmäkoti. Henkilökuntaa Palvelutalo Tervaskannossa on tällä hetkellä 35 ja Rauhankallion ryhmäkodissa 7 (henkilöstö työskentelee osin kummassakin yksikössä).

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto, sekä riittävä työnjohdon ja hallinnon kokemus/koulutus. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, jämäkkää ja kehittämismyönteistä työotetta sekä työkokemusta esimiestehtävistä ja vanhustyöstä. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Opinto- ja palvelustodistukset pyydämme ottamaan mukaan mahdolliseen haastatteluun.

Hakemukset opinto- ja työtodistusjäljennöksineen toimitetaan 22.5.2017 klo 15:00 mennessä ja ne pyydetään jättämään ensisijaisesti Kutarekry-palvelun kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteeseen: Someron kaupunki, Perusturvan toimisto PL 35 (Jänistie 1) 31401 Somero, kuoreen merkintä: Palveluasumien esimies.

Organisaation kuvaus

Somero on elinvoimainen Härkätienvarren maaseutukaupunki Varsinais-Suomessa, Uudenmaan ja Hämeen rajanaapurissa. Somero tunnetaan upeista vesistöistään, runsaasta vapaa-ajan tarjonnastaan, omaleimaisista kulttuuripersoonistaan sekä ennen kaikkea yritteliäisyydestään. www.somero.fi

Somero on savuton työnantaja

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat palveluasumisen esimies Elisa Niemi puh. 044 779 2601 ja perusturvajohtaja
Taru Nordlund puh. 044 779 1500, (sähköpostitse etunimi.sukunimi@somero.fi).