Open vacancy Kittilän kunta

Sairaanhoitaja

Kittilän kuntaKittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimiValtatie 15Kittilä
Työavain: 
136765
Hakuaika päättyy: 
5.6.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.9.2017
Työn kuvaus

Kittilän kunnassa/vanhus- ja vammaispalveluissa on haettavana sairaanhoitajan pysyvä työsuhde. Alkusijoituspaikkana on palvelutalo Koivukoti.

Hakijoilta edellytetään sairaanhoitajan tutkintoa. Eduksi katsotaan työkokemus palveluasumisesta sekä oma-aloitteisuus, yhteistyötaidot ja paineensietokyky. Sairaanhoitaja sijaistaa tarvittaessa palvelutalon vastaavaa hoitajaa.

Työaika ja palkkaus ovat KVTES:n mukainen, kyseessä on päivätyö ma-pe. Työsuhde on Kittilän kuntaan ja työsuhteessa on 4 kk:n koeaika. Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus ennen työn vastaanottamista. Työsuhde tulee ottaa vastaan 1.9.2017 alkaen.

Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset opinto- ja työtodistukset.

Hakemus tulee jättää 5.6.2017 klo 15 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai paperimuotoisena osoitteeseen Kittilän kunta, sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 KITTILÄ.

Organisaation kuvaus

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Yhteystiedot

Palvelutalo Koivukodin vastaava hoitaja Jaana Torppala, puh. 040 149 5165, jaana.torppala(at)kittila.fi tai hoivapalvelupäällikkö Katja Hietanen, puh. 0400 330 655, katja.hietanen(at)kittila.fi