Open vacancy Pudasjärven kaupunki

Ma. Luokanopettaja

Pudasjärven kaupunkiPudasjärven kaupunki, Hyvinvointi- ja sivistystoiminta, Sivistyspalvelut, Esi- ja perusopetusPudasjärvi
Työavain: 
136937
Hakuaika päättyy: 
7.5.2017 23.03
Palkka: 
OVTES:in mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
11.8.2017
Työn kuvaus

Pudasjärven kaupungin Hyvinvoinnin ja sivistyksen toiminta-alue julistaa haettavaksi määräaikaisen luokanopettajan tehtävän ajalle 1.8.2017 - 31.7.2018. Sijoituspaikka virkasuhteen alkaessa on Kipinän koulu. Kelpoisuusehdot määräytyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti.

Tehtävän kuvaus: Luokanopettajan tehtävät alkuopetuksessa, jonka opetuksessa toteutetaan yhteisopettajuutta. Tehtäviin sisältyy musiikin opetusta.

Luetaan eduksi:
-kokemus alkuopetuksesta
-kokemus musiikinopetuksesta
-kokemus yhteisopettajuudesta
-hyvät TVT-taidot

Tehtävään valitun tulee toimittaa nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote sekä kaupungin työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan. Koeaika on 6kk.

Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Pudasjärvi on noin 8500 asukkaan matkailu- ja metsäkaupunki Oulun läänin pohjoisosassa. Rajanaapurimme Oulun keskustaan on vain noin tunnin ajomatka luonnonkauniista kaupungistamme. Pudasjärven kaupunki korostaa toiminnassaan paikkakunnan elinvoimaisuuden vahvistamista ja hyvää palvelurakennetta.

Yhteystiedot

Koulunjohtaja Rauni Kääriä: etunimi.sukunimi@pudasjarvi.fi tai p. 040-8266 471